La MARATÓ SOLIDÀRIA de Cultural Alternativa 2015: DISSABTE 31 D´OCTUBRE A DIARI DE SABADELL

La MARATÓ SOLIDÀRIA de Cultural Alternativa 2015: A la portada de l'edició del DIARI DE SABADELL del proper DISSABTE 31 D'OCTUBRE apareixerà una entrada de compra retallable vàlida per als dos dies de la Cultural Alternativa, 7 i 8 de novembre, PER NOMÉS 5 € , dels quals un 20% van destinats a l'obra social del REBOST SOLIDARI DE SABADELL


L'entrada promocional solidària és vàlida únicament en pre venda i s'haurà d'abonar en les oficines de DIARI DE SABADELL (Carrer Sant Quirze 37-41, 1r pis) els dies 2 (de 9 a 14h i de 16 a 19h) i 3 (de 9 a 13h) de novembre.

A més, amb la teva entrada solidària podràs sol·licitar també un val de descompte del 20% en l'entrada per al concert de la Santa Espina que l'ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS oferirà el 4 de desembre a La Faràndula. No perdis aquesta ocasió de gaudir d'un gran esdeveniment i ajudar els més necessitats.I si no ets de Sabadell o no pots apropar-te al quiosc envía  e mail a:   culturalsolidaria@gmail.com
i podràs comprar la teva ENTRADA SOLIDÀRIA via transferència bancària.
Promoció vigent només fins al dia 3 de novembre.


La MARATÓN SOLIDARIA de Cultural Alternativa  2015: En la portada de la edición del DIARI DE SABADELL del próximo SÁBADO 31 DE OCTUBRE aparecerá una entrada de compra recortable válida para los dos días de la Cultural Alternativa, 7 y 8 de noviembre, POR SÓLO 5€, de los cuales un 20% van destinados a la obra social del REBOST SOLIDARI DE SABADELL. 

La entrada promocional solidaria es válida únicamente en pre venta y deberá abonarse  en las oficinas de Diario de Sabadell (Calle Sant Quirze 37-41, 1º piso) los días 2 (de 9 a 14h y de 16 a 19h) y 3 (de 9 a 13h) de noviembre.

Además, con tu entrada solidaria podrás solicitar también un bono  de descuento del 20% en la entrada para el concierto de la Santa Espina que la ORQUESTA SINFÓNICA DEL VALLÉS  ofrecerá el 4 de diciembre en La Farándula. No pierdas esta ocasión de disfrutar de un gran evento y ayudar a los más necesitados.


Y si no eres de Sabadell o no puedes acercarte al kiosco manda ya un e mail a :  culturalsolidaria@gmail.com 
y podrás comprar tu ENTRADA SOLIDARIA  vía transferencia bancaria.
Promoción vigente sólo hasta el día 3 de noviembre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario